Supported living the Noordvliet

23 appartements, supported living and office space.

Supported living The Noordvliet is located on the edge of the center of leeuwarden. The building is characterized by his vertical section, this section is a translation of the features inside the building. For example, the plinth houses all general and public functions and is performed in a warm amber color. So here are among other housing fulcrum 't Anker, a large kitchen, office space for the Housing Support Team Leeuwarden and at the rear of the building a parking space. In the anthracite volume above it, the more private area is located, the habitat. The style of living has its own independent living space for people with disabilities. As you wish the available care and support in the building can be used day and night. Despite the strict and closed nature of the volume the inside of the building is characterized by light and space. Besides the 23 independent two room apartments on the first floor a shared living room and a covered courtyard are realized.
Noordvliet