26/12/16 – The last week of december VNL-architects is closed.

Our studio is closed from 26 december 2016 to 1 januari 2017

19/12/16 – VNL-architects wins selection renovation Jelgershuis GGZ

GGZ (mental health care organisation) has recently decided to renovate their current High Intensive Care clinic. On the 18th of November an architect selection has been held for this task. The design vision of VNL architects was rated as the best.

27/11/16 – VNL-architecten wins for the third time in a row the "Vredeman de Vries" audience award for Architecture"

On 26 november the “Vredeman de Vries” award for architecture was held for the ninth time. From the 30 contributors the jury previously selected 16 projects, of which 4 were nominated for the jyry prize. All 16 selected projects competed for the audience award. Last night during the award ceremony our studio won for the third time in a row this audience award for architecture with one of our selected projects. A wonderful statue called “tuning fork” created by the artist Alie Popkema. A large majority of the public has chosen for Health centre “De Hertog” in Franeker. We are very proud and honoured that so many people have bothered to vote on this project. We are very grateful for your vote!